Vi presenterar Hannah Graaf och hennes blogg! Hannah är en livsstilsbloggare som delar med sig av fantastiskt innehåll om allt från mode och skönhet till resor och heminredning. Hennes blogg är en fantastisk resurs för alla som vill lära sig mer om hur man lever ett hälsosamt och elegant liv.

Presentering Hannah Graaf

Hon är bekant från tv och och är bland de mest gillade kreatörer inom sociala medier. Hon skriver om hennes familj och livsstil. Hannah Graaf blogg har existerad för över 10 år. Hon delar med sig massor inspirationsbilder av sin lyxiga vardag, och man blir lite sugen på att klicka sig in på måltipset i hopp om en storvinst för att kunna få sitt liv att se ut som hennes.

Hennes karriär började som modell och sångerska, där hon tillsammans med syster Magdalena ingick i bandet Graaf. Hon har även tävlat på Melodifestivalen år 2006. Senare har även medverkat som programledare som skriver krönikör. Hon har drivit flera bolag och är en egenföretagare. Hon har även skaffat en utbildning inom skönhetsvård. Ett par program där man har kunnat se henne är Let’s Dance och Systrarna Graaf. Systrarna Graaf är en skildring av Hannahs och hennes systers liv. Hannah bor i Stockholm och har fyra barn, två döttrar och två söner.

Hon började blogga när hon hade mycket samarbeten med andra bolag och det var en stor inkomstkälla för henne. Men nuförtiden hon fokuserar på andra bolag, bland annat en butik som kallas Ombonad, och hon driver bloggplattformen Femme.se. och hon har faktiskt slutat med blogg i juli i år. Men alla tidigare inlägg (och det är många!) finns kvar och man kan bläddra genom dem för matnyttiga tips om hälsa och livet.

Om Hannah Graafs blogg

Om du letar efter en blogg som är intressant, informativ och underhållande på samma gång, måste du kolla in Hannah Graaf blogg. Här har du massor av inspiration om rätt attityd, bra kost, sunda levnadsvanor, hälsoråd och recept! Hannah Graaf blogg är en bra resurs för träningsintresserade läsare. Hennes blogg är fylld med nyttig information och hennes jordnära sätt att skriva gör det lätt att relatera med henne. Du kommer garanterat att hitta något som intresserar dig på Hannah Graaf blogg.

På bloggen man kan följa hennes lyxiga liv och ta del på inredninsinspiration. Hon har ändå öppet sagt att hon skulle aldrig köpa svindyr inredning bara för sakens skull och att hon inte har ens något behov för det, om man kan hitta en jättefin lampa från Rusta. Till exempel kan man hitta bilder på hennes inredning där hon ofta nämner att diverse möbler, så som hennes säng och sones garderobshylla, är från IKEA.

Hon pratar öppet om näthat och hur det påverkar henne. Hon öppnar ämnet och ger tydliga exempel och även namn, vad som har hänt och vem har sagt vad. Så de texter saknar inga detaljer. Hon fokuserar dock mycket mer på hur man ska försöka vara lycklig i livet, och genom bra val och balans med träning kan man unna sig god mat och annat, som kanske folk normaltvis undviker om de vill leva hälsosamt.

Det är mycket bilder på resor och olika evenemang, till exempel till Kalifornien eller Paris. Hon nämner ofta hennes vänner på bloggpostar och vill gärna dela med sig lite av rampljuset.

Jag tyckte verkligen om att läsa hennes inlägg om hur man får sitt hem att kännas som en mysig oas. Hennes tips var hjälpsamma och lätta att följa, och jag kunde omsätta dem i praktiken direkt.

Tack för att du har skapat en så fantastisk blogg, Hannah, och lycka till i framtiden.