Johanna Toftby är en svensk bloggare som fokuserar på välmående, lifestyle och matlagning. På hennes blogg delar hon med sig av sina recept, matlagningstips och matfotografering. Hennes blogg är full av läckra recept, men även bilder på olika evenemang hon har deltagit och inspirationsbilder av hennes heminredning och mode. Johannas skrivande är engagerande och hennes recept kommer garanterat att tillfredsställa även de mest kräsna ätarna.

Presentation av Johanna Toftby

Hon är en kokboksförfattare och bloggare som specialiserar sig på enkla råd och inspiration om livet samt goda recept. Idag driver Johanna en av Sveriges största livsstilsbloggar med stor fokus på matlagning. Hennes recept är lätta att följa och ingredienserna är lättillgängliga. Med hjälp av många bilder på matlagningens faser blir det nästan säkert lyckat. Det är inte som att vänta lottoresultat där bara ödet bestämmer hur det blir. Dessutom uppdateras hennes blogg ofta, så du kan alltid hitta något nytt att prova.

År 2008 blev hon känd på TV3 program Ensam mamma söker, då hon började blogga oom henne erfarenheter. Hon hittade snabbt en trogen läsarskara som ville veta mer om henne.

Hon skriver om vardagslivet som innebär många upp- och nerbackar med hennes familj. Hon berättar öppet hur hon inte gillade vem som tittade tillbaka på spegeln för några år sedan, och hur hon har bestämt göra en förändring. Hennes recept på det var att hitta hennes sätt att motionera och äta rätt, och även hitta glädjen i inredning och styling.

Johanna har även en kokbok som heter ”Middag hos mig” som innehåller recept som underlättar vardagspusslet, vare sig gällande småbarnsfamiljeliv, festmiddagar eller första dejt. Hennes nyaste bok ”30 om dagen” är hennes biografi, som berättar om en av hennes livs största utmaningar då hon förlorade en son. Hon berättar om ångest och mörker och hon hon hittade en väg ut därifrån.

Recension om Johanna Toftby blogg

Johanna Toftby blogg innehåller så mycket mer än bara lifestylebilder. Den handlar om liv, kärlek och hur man hittar lycka och kan förbättra sig dagligen. Johanna delar med sig av allt detta till sina läsare. Hennes sätt att sprida en feel good känsla är i form av läckra recept. Hennes blogg uppdateras ofta med olika recepter som passar många olika tillfällen. Till exempel om du letar efter ett enkelt sätt att skapa variation i dina veckomåltider så är hennes blogg en bra plats att börja.

Hon delar sina erfarenheter över diverse evenemang som hon har deltagit, och hennes tips på aktuell mode, t.ex. nu när det blir kallare så tipsar hon om mysiga tofflor, och inför juletiden har hon delat en bild över en härlig jultröja.

På tal om jul: julen är en speciell tid på året, och finns det något bättre sätt att fira än att laga god julmat? Om du är lika exalterad över jul som jag, så blir du också glad att se att Johanna Toftby blogg har redan börjat med julmys! Där finns många läckra recept som kommer att göra din julfest extra speciell, oavsett om du letar efter traditionella julrecept eller något lite annorlunda.

Om du är sugen på lite tips på delikat husmanskost bör du definitivt kolla vad Johanna Toftby blogg. har att erbjuda. Hon har massor av recept att välja mellan, som alla ser utsökta ut. Det finns ett brett utbud av recept, från huvudrätter till desserter. Hennes blogg är också en bra resurs för tips och tricks som underlättar matlagningen.

Till sist

Tack för att du läser! Jag hoppas att du tycker om Johanna Toftby blogg och att du hittar många tips hur man kan göra livet lite bättre och goda recept att prova på vägen dit.