Isabella Löwengrip är en svensk entreprenör, affärskvinna och bloggare. Hon är grundare av flera företag, bland annat hennes framgångsrika blogg. Löwengrip har utsetts till en av Sveriges 100 mäktigaste kvinnor av tidningen Veckans Affärer.

Allmänt om Isabella Löwengrip

Löwengrip är född i Stockholm, Sverige. Löwengrip är mest känd för sin blogg, som hon startade år 2006. Bloggen är en av de mest populära i Sverige, med över 400 000 unika besökare per månad. Löwengrip har använt sin blogg för att lansera ett antal framgångsrika produkter, bland annat sin egen hudvårdslinje.

Isabella är känd för sina investeringar både inom Sverige och internationellt inom flera områden. En bra investering nu är att investera i olja. Isabella Löwengrip är både en företagare, bloggare, investerare, författare och föreläsare. År 2012 rankades hon som en av Sveriges 100 mäktigaste kvinnor av tidningen Veckans Affärer.

Isabella Löwengrip först som bloggare

Inom bloggvärlden anses Isabella vara den första som blev känd på att blogga. I Sverige är hon känd som ”bloggens drottning”. I en intervju med tidningen Expressen sade Löwengrip att hon motiverades att starta sin blogg för att hon ville dela med sig av sina positiva erfarenheter till andra. ”Jag hade så många bra erfarenheter och jag ville dela dem med andra”, säger hon.

Löwengrip har fått beröm för sitt affärssinne och hennes blogg nämns ofta som ett exempel på hur man kan tjäna pengar på att blogga. År 2007 uppskattades bloggen till en miljon dollar. År 2008 utsågs Löwengrip till ”Årets svenska bloggare” av tidningen Internetworld.

Isabella Löwengrips investeringar och företag

Löwengrip har investeringar i flera företag, alltifrån preventivmedel till fastigheter. Löwengrip Invest är ett investeringsbolag som investerar i företag med fokus på kvinnor, hållbarhet och hälsa. Företaget har investerat i startups som My Little Yoga Mat. Löwengrip har startat flera företag inom flera olika branscher. Företag hon startat är alltifrån en tidning, klädmärke till det populära Löwengrip Beauty.

Isabella Löwengrips föreläsningar

Löwengrip är också en populär föreläsare och har hållit föreläsningar om ämnen som entreprenörskap och framgång. Hon är flitigt anlitad och hennes föreläsningar är väldigt uppskattade. Isabella Löwengrip har haft föreläsningar på flera olika ställen i Sverige.

Isabella Löwengrips böcker

Löwengrip har skrivit flera böcker. Bland annat om barn, ekonomi och aktier men nu senast även om sin sjukdom.

  • Egoboost! Överlevnadsguide för unga tjejer : Blondinbellas överlevnadsguide för unga tjejer 
  • Isabellas hemligheter: så tog jag huvudrollen i mitt eget liv
  • Economista: ta makten över din ekonomi och få ett roligare liv
  • Babyboost! ett plus ett blir tre
  • Aktiedrottning 
  • Isabella

Den senaste boken Isabella handlar om hennes fall efter hennes framgångsrika år. Boken handlar också om hennes diagnos bipolär.

Isabella Löwengrip kontroverser

Isabella Löwengrip har varit inblandad i flera kontroverser. Bland annat när man ansåg att hennes antal bloggläsare var fabricerat. Isabella påstod att hon hade hon har varit ärlig om sin bloggtrafik från början, men kontroversen ledde till att hon förlorade en del annonsörer. Hon har också kritiserats för att hon använder sig av spökskrivare.

Summering om Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip är en framgångsrik svensk entreprenör, bloggare, investerare och författare. Hon är mest känd för sin populära blogg som hon startade 2006. Bloggen är en av de mest populära i Sverige med över 400 000 unika besökare per månad. Löwengrip har använt sin blogg för att lansera ett antal framgångsrika produkter, inklusive hennes egen hudvårdsserie.

Isabella är också känd för sina investeringar både nationellt och internationellt inom ett antal områden. År 2012 rankades hon som en av Sveriges 100 mäktigaste kvinnor av tidningen Veckans Affärer.