Detta är en recension av bloggen igamingbusiness.com och vi kommer gå igenom bloggen och ta upp det bästa med just denna blogg samt vad som skulle kunna ha gjorts annorlunda. För att lättare kunna följa med och förstå när vi går igenom bloggen kan du öppna upp den och följa med direkt. Du kan till exempel öppna bloggen i ett separat fönster samtidigt som du läser så ser du direkt det olika sakerna vi kommer ta upp.

Besök bloggen igamingbusiness.com

Denna blogg specialiserar sig på innehåll och artiklar om spel på internet, och då särskilt casinospel. Du kan läsa artiklar om hur olika spel fungerar och hur du gör för att maximera dina odds när du spelar ett visst spel. Du hittar även nyheter om olika spel. Utseendet på bloggen är stilrent. Du hittar en blå meny i den övre delen av sidan där du snabbt får överblick över vad du hittar på sidan, därtill finns också en sökruta som låter besökaren söka bland informationen. Mitt på sidan finns ett urval av artiklar som man kan klicka sig in på direkt.

En blogg med väldigt diskret design och aningen trista färger som kanske inte direkt motiverar besökaren. Om än intressanta artiklar och bra information som gör läsaren intresserad och troligtvis återkommande, vilket är något många bloggare strävar efter när allt kommer omkring. Detta är en bra och intressant blogg som vänder sig till de flesta personer med intresse för spel över internet. Bra uppdelning av artiklarna och överskådlig utformning av artiklar om nyheter, spel, arbete, tech, jobb och mycket mer.