Detta är ett bra exempel på en blogg som är mycket snyggt utarbetad. Om du vill läsa mer om vad som är bra och dåligt med denna blogg kan du läsa med i denna recension. Varför inte öppna bloggen i ett separat fönster och följa mer på sidan medan du läser. Antivirusprogram handlar denna blogg om och då närmare bestämt AVG antivirusprogram som är ett mycket stort företag inom branschen.

Besök bloggen now.avg.com

Bloggen är en onepage som har en tydlig meny överst på sidan. Härifrån kan man scrolla ner och presenteras då för innehållet vilket man direkt kan klicka på för att komma till just det avsnittet. En onepage betyder att det är en lång sida med olika avsnitt. Du kan alltså scrolla dig igenom hela sidan från topp till botten. Längst ner kan du bläddra i nyhetsarkivet genom att klicka på en meny med en snygg design. Den blåa färgen uppträder på olika ställen på sidan. En snygg och fångande färgklick som skapar liv i bloggen. Text och informativa bilder värvas på sidan.

Bloggen innehåller några få färgelement men i övrigt är sidan mycket vit. En positiv sak som bör lyftas fram är att man hittar mycket bra och nyttig information som gör läsaren intresserad och gör att man vill utforska sidan ännu mer. Informativa bilder gör läsningen roligare och inte lika tung att komma igenom som den annars kanske skulle kunna vara. En bra blogg som drar besökare med intresse för antivirusprogrammet AVG Antivirus och de olika komponenter och tillägg som programmet erbjuder sina användare.