Att spela poker i det bästa pokerrummet är det viktigaste för en bra spelupplevelse. Ett av de främsta pokerrummen i Europa, inklusive Sverige, är Unibet Poker. De har en utmärkt spelportfölj, fantastiska förmåner för spelare och en ypperlig pokerklient för den som önskar att maximera sin upplevelse.

Unibet Poker är som namnet indikerar en del av spelbolaget Unibet, som funnits på marknaden för spel sedan 1997. Mest kända är de för sin bettingdel, men plattformen husar även som sagt ett välkänt pokerrum. Under åren som varit har Unibet Poker varit en del av 24hPoker nätverket samt Microgaming, men 2014 valde de att utveckla sitt eget unika pokerrum. Här kan spelare med hjälp av deras välutvecklade mjukvara njuta av No Limit Texas och Omaha spel av högsta kvalitet och unika funktioner. Men givetvis också lukrativa erbjudanden.

Spelutbud & Free Rolls

En av de viktigaste aspekterna när det kommer till ett bra pokerrum är spelportföljen. Unibet ser definitivt att leva upp till det rykte de skapat sig med ett brett utbud av olika spelalternativ. På Unibet Poker kan spelare njuta av standardspeltyper som Texas Hold’Em och Omaha (och Hi/Lo).

Dessutom finns det Sit and Go-turneringar att tillgå för spelare som är ute efter höga odds. Turneringar finns givetvis också för de mer erfarna spelare, där en variation av olika spelstilar finns att välja mellan. Är du osäker på vad de olika spelalternativen innebär föreslår vi ett besök till pokerregler.nu.

Något som vi tycker utmärker Unibet Poker är deras freeroll-turneringar som de erbjuder varannan timme, varje dag. Dessa turneringar är helt gratis att gå med i, och i dem kan spelarna vinna biljett- eller kontantpriser. Några gånger krävs dock särskilda inbjudningar för att man ska kunna spela dessa.

Snygg, användarvänlig & säker plattform

Förutom ett fantastiskt spelutbud kan spelare på Unibet Poker även njuta av ett snyggt, användarvänligt och säkert gränssnitt.

De har utvecklat sin egen mjukvara som inte bara innehåller en uppsjö av olika spel, men även andra funktioner som gör att vi förespråkar operatören. Till exempel kan spelare på Unibet Poker ändra sin identitet varje dag – ett utmärkt sätt för dig som gillar att lägga till en nivå av autenticitet när du spelar poker online. En annan stor fördel med deras egenutvecklade mjukvara är att man kan se statistik över till exempel en motståndarspelares vinstförmåga. Detta är något vi gillar!

Men mjukvaran är ju inte allt som spelar roll. Även grafiken på Unibet Poker imponerar oss. Tyvärr använder de sig av lite väl avancerade animeringar, vilket gör att ens enhet kan saktas ner.

Saftig välkomstbonus att tillgå

Nu har vi gått igenom de mest grundläggande faktorerna som ett pokerrum måste uppfylla, vilket Unibet Poker utan tvekan gör. Men hur glänser de på andra aspekter, som förmåner och välkomstbonusar?

Vi kan säga att Unibet Poker har en saftig välkomstbonus du som ny spelare kan ta del av. Just nu får nya spelare 4 st HexaPro pokerbiljetter när man gör en insättning på 100 kronor. Bäst av allt? Bonusen är helt utan omsättningskrav! Det enda kravet som finns är insättningskravet; samt att man måste nyttja bonusen inom 6+ dagar från den dagen man lägger anspråk på bonusen.