Vi kommer i denna recension att gå igenom bloggen bitdefender.com och vi tar upp allt ifrån vad bloggen innehåller till hur den framstår rent grafiskt för läsaren. Läs här i denna recension och bli klokare på bloggen bitdefender och lär dig mer om bloggande i största allmänhet. Du kan ju alltid öppna upp bloggen och följa med samtidigt som du läser recensionen och på så sätt få bättre insikt i vad vi pratar om när vi går igenom den.

Besök bloggen Bitdefender Cybersecurity blog

Bitdefender är ett välkänt virusprogram och i denna blogg, som vänder sig till dem med intresse för it, kan man läsa hur programmet kan skydda dig som användare. Men man kan också hitta annan typ av information i bloggen, så som välskrivna artiklar som handlar om hur virus sprider sig på nätet till hur antivirusprogrammet jobbar och utvecklas för att kunna skydda sina användare.

Det är både relevant och nyttig information som sidan erbjuder sina läsare. Språket är relativt enkelt att förstå dock med en del uttryck som kan framstå främmande för nybörjare. Bloggens design är mycket enkel och bakgrundsfärgen är vit med ett minimalistiskt teckensnitt i svart. Det skapar kontrast och gör texten lätt att läsa. Relevanta bilder blandas om vartannat med texten vilket skapar luft och motiverar läsaren till att fortsätta läsandet. Högst upp till vänster hittar besökaren en meny som framstår lite konstigt. Här kan man klicka sig in på det ämne som man vill läsa om.

Du hittar intressanta artiklar som tar upp många olika ämnen inom it.