Här kan du läsa en recension av bloggen The Mac Security Blog. Recensioner tar upp positiva och negativa tips och idéer som kan vara bra att tänka på när man skapar en blogg. En smart idé är att öppna upp ett separat fönster med själva bloggen och sedan följa med på den sidan när du går igenom recensionen. På det sättet får du bättre förståelse för vad vi menar med det vi skriver här i recensionen och du kan sedan göra din egen analys på din blogg och undvika fallgropar och små missar på din egen blogg.

Besök bloggen Intego.com Security blog

The Mac Security blog vänder sig till de personer som använder mac-datorer från Apple. Sidan fokuserar på antivirusprogram till mac-datorer och vad dessa program kan göra för dig som användare. Du kan läsa om allt från vad programmen skyddar emot och hur du återställer ett glömt lösenord till exempel. Det är både lättförståelig och nyttig information för läsaren. Och allt du behöver veta innan du köper ett antivirusprogram eller om du redan har börjat använda det kan du hitta i denna blogg samt andra tips på hur du skyddar din dator.

Bakgrundsfärgen på bloggen är vit och överst på sidan hittar man en meny med en färgklick av en härlig grön färg. Man hittar också en sökruta högst uppe i hörnet som låter läsaren söka bland informationen som finns på sidan. På sidan finns en panel där de senaste inläggen snabbt kan hittas. Ett bra och tydligt sätt att få läsaren till att se de senaste aktiviteterna på bloggen och inte minst för att visa att det är en aktiv blogg.