Att börja blogga är det många som drömmer om, men det är inte alla som har passionen och motivationen. Om du är någon som verkligen vill ta tjuren vid hornen och dra igång en imponerande blogg som kanske resulterar i hundratals – eller till och med tusentals – följare bör man hitta en passande bloggportal. För friheten att skapa vad som helst nästintill gränslöst kan det vara en stor fördel att satsa på bloggportalen Wix.com för att få en enkel och smidig start på ens bloggande.

Varför är valet av bloggportal så viktigt?

Att starta en blogg blir oändligt mycket enklare om man satsar på en specifik bloggportal. Alla de olika varianterna i Sverige har sina egna system eller använder sig av exempelvis WordPress för att göra skapandet och den artistiska friheten så framträdande som möjligt. Man behöver inte vara någon mästare på webbutveckling eller webbdesign för att få en passande sida. Genom bloggportalens system kan man lätt göra inlägg, lägga in bilder, ladda upp videor, välja en passande stilmall och helt enkelt göra bloggen så personlig som möjligt.

Vilken bloggportal som passar bäst för en själv och ens dator är dock mycket individuellt, så det man kan göra är att skapa ett testkonto hos varje intressant bloggportal för att testa på hur systemet känns innan man faktiskt drar igång med sin blogg. Alternativt kan man ge sig av till specifikt Wix.com för att ta del av deras förträffliga tjänster och veta att de kan förse en med en blogg som man kan vara stolt över. Friheten har aldrig varit större än när man väljer en högkvalitativ bloggportal såsom Wix.com. Om man inte är helt säker än kan man även här skapa ett testkonto innan man startar sin riktiga blogg. Det är helt gratis!

Varför välja Wix.com?

Förutom det faktum att det inte kostar ens en krona att starta en blogg hos Wix.com, vad är fördelarna med denne utomordentliga bloggportal? Först av allt kommer man att ha över 500 olika designmallar att välja mellan, och man har därför möjligheten att göra sin blogg riktigt personlig och få en still som passar ens önskemål som handen i handsken. De bjuder dessutom på ett system med ett dra-och-släpp koncept så att man inte ska känna sig begränsad till ramar och rutor. Bäst av allt är att man inte själv behöver ha någon kunskap inom webbutveckling eller dylikt – det är bara att köra på och skapa den bästa bloggen möjligt!

Skapa ett galleri av bilder, skriv om din dag, låt bloggen bli som en roadtrip där läsaren kan följa med en i textform till alla de platserna som man besöker utomlands – eller någonting helt annat. Vad en blogg kan handla om är helt upp till en själv, och det finns ett stort hav av möjligheter därute!