Kanske ett av de allra vanligaste problemen man stöter på som bloggare är svårigheter med att komma på content att skriva om. Ett säkert kort är att tipsa dina läsare om användbara produkter, förslagsvis som du själv testat eller vill testa. För att så många som möjligt ska känna sig träffade och därmed bli mottagliga för det content du producerar rekommenderar vi att skriva om något de flesta har användning av. Med anledning av detta har vi sammanställt inspiration till bloggande om en produkt de allra flesta kommer i kontakt med om och om igen i sin vardag – mobilskalet. Vi riktar in oss särskilt på budgetvänliga alternativ, som ju är extra fördelaktiga när målet är att ens blogginlägg ska nå en så bred målgrupp som möjligt.

Hemsidor att hänvisa till

Det finns, som du säkert kan tänka dig, otroligt många hemsidor som säljer skal. Många av dem erbjuder dyra och lyxiga skal, men det finns också ett stort antal billigare alternativ som kan se lika bra ut. Om du bloggar om hur man kan hitta mobilskal som är skräddarsydda för ens egen budget kan du granska återförsäljare som Amazon för att hitta bra alternativ för alla plånböcker. Andra hemsidor du kan hänvisa till är till exempel:

 • SkalHuset.se
 • Fyndiq.se
 • Idealofsweden.com
 • Nudient.se
 • Webbhallen.com

Du kan också besöka dessa webbplatser direkt för att leta efter erbjudanden, rabatter och annat intressant innehåll som passar ditt inlägg.

Vilken typ av innehåll?

När du skriver om mobilskal finns det flera olika ingångar du kan testa. Fundera över om du ska skriva om:

 • En genomgång av de bästa skalen på marknaden
 • En jämförelse av olika priser och egenskaper hos olika skal
 • Tips på hur man väljer rätt skal för ens behov
 • Rekommendationer på billiga, men högkvalitativa skal

I slutändan beror det på vilken nisch just din blogg har och vilken målgrupp du vill att inlägget ska tilltala. Med detta i åtanke kan du skräddarsy innehållet för att passa dina individuella behov och ge läsarna ett relevant inlägg.

Olika sorters mobilskal

Det finns många olika typer av mobilskal, och många erbjuder budgetvänliga alternativ. Vare sig det handlar om utseendet och känslan av klassiskt läder eller det djärva uttrycket med guldpläterad metall finns något som passar de flesta läsare.

Några populära kategorier av skal är:

 • Hårdplastskal – dessa är vanligtvis det mest prisvärda alternativet och ger skydd mot repor, stötar och andra skador.
 • Mjuka silikonskal – dessa ger ett bekvämare grepp och något bättre stötdämpning.
 • Läderskal – de ser snygga och sofistikerade ut, även om de kan vara ganska dyra.
 • Metallskal – de ser snygga ut och ger extra skydd, men de kan också vara ganska dyra.
 • Hybridskal – dessa kombinerar två olika material för att ge extra skydd samtidigt som de ser bra ut.

Populära budgetskal just nu

När det gäller populära skal finns det några som sticker ut särskilt. Som du säkert märkt har marmorstilen varit populär ett bra tag, en trend som inte ser ut att avta. Det är ett klassiskt utseende som passar in i nästan alla stilar och det ser bra ut på de flesta typer av telefoner. Ett antal företag erbjuder också blominspirerade tryck som kan vara perfekta för att lägga till en touch av färg. Värda omnämnande är också företag som erbjuder specialtillverkade skal, vilket kan vara ett bra sätt att få sin telefon att sticka ut från mängden.

Ett skal som är glödhett just nu, och som även är ett bra alternativ för den som vill ha ett både billigt och skyddande skal, är gummiskalet. Dessa skal finns i en mängd olika färger, former och storlekar, och de ger ett utmärkt skydd mot fall, repor och andra skador. Deras popularitet kan förmodligen tillskrivas de många alternativ som erbjuds vad gäller färg i kombination med det låga priset. Det gör att den modemedvetne kan ha många skal att alternera mellan – perfekt när man vill färgkoordinera mobilskal och outfits.

Slutligen

Sammanfattningsvis är bloggande om mobilskal ett intressant sätt att få dina prenumeranter engagerade och intresserade av vad du har att säga. Du kan skriva om många olika ämnen som rör mobilskal, från recensioner och jämförelser till tips om hur man välja rätt skal för dina behov.

När man bloggar om mobilskal finns många alternativ på utformning av inlägget. Du kan till exempel granska de bästa skalen på marknaden och jämföra priser och funktioner, eller ge tips om hur man väljer rätt skal för sina egna behov. Med en mängd olika material och stilar att välja mellan kan du alldeles säkert hitta innehåll som passar just din blogg.